Godji-45

По всичко личи, че китаристът на Ку-ку Бенд Георги Милчев – Годжи отново е искрено влюбен. Този път изгората му е доста по-млада от него. Оказа се, че басистът има любовна афера с 21-годишната Петя Хлебарова.

Може би се чудите от къде ви е познато това има. Е,ние ще ви кажем. Петя Хлебарова бе една от участничките във втория сезон на „Танцувай с мен”. Тогава тя спечели околосветско пътешествие за двама, 20 000 лв джобни пари и яхта за близо 40 000 евро. Освен участничка обаче тя стана и победител във формата. След това Дългия я включи в екипа си като част от балет „Магаданс”.
Скоро Петя ще има отново водеща роля в предаването покрай новия проект на Дългия – “Магаданс: Предизвикателството”.

“Ще заложа на себе си, просто ще бъда себе си. Ще се боря отново за победата. Макар конкуренцията ми да е по-силна този път, отново ще дам всичко от себе си. Надявам се наистина да се справя като професионалист и да изтърпя всички трудности, които Слави ще ни постави като препятствия по пътя към успеха. А той е само един – напред и нагоре. Веднъж

вече се убедих в това. Сега остава всичко, каквото през годините и работата си в шоуто научих, да го приложа и в „Танцувай с Магаданс”. А публиката е тази, която решава в крайна сметка.”, казва Петя пред factor-bs.com, цитират колегите от kliuki.bg.

източник: razkritia.com