Какво точно се случва с момичето след това

Кадрите предизвикаха цяла палитра от мнения, както и версии – коя е “с*ксб*мбата” от клипа, с какво се занимава и как се е докарала до това състояние. „ШОУ“ също се поинтересува кое е това момиче, както и сама ли се е докарала до това състояние или пък „услужливи“ „кавалери“ са й помогнали. Наш репортер тръгна да издирва блондинката, за която в интернет изтече информация, че се казва Люба. Оказа се, че публикуваното с нея видео в интернет не е цялото и има предистория. „Уви, той е свален от интернет пространството, но това не означава, че не съществува. Той е малко по-дълъг и представя предисторията, в която именно персоналът на дискотека „Авеню” усърдно помага в съблич*нето на Люба, а една сервитьорка с ножици разрязва бельото й и приканва т.нар. мъже да не се бавят и да започват, каквото трябва да се започва…“. Това пише Вероника Велкова до агенция БЛИЦ, където също бе публикувала скандалното видео. Представящата се за приятелка на Люба дама, обяснява пред колегите, че момичето е силно притеснено от всичко, което й се е случило, при това – не по нейно желание, и не желае никакъв контакт с медиите, за да не бъдат изкривени думите й.

Поради факта, че около скандалното видео витаят редица неясни обстоятелства обаче, „ШОУ“ реши да разбере какво точно се е случило през въпросната нощ в заведението. Става дума за чалготеката „Авеню“ в морската столица, научи репортер на народното издание. Въпреки че човек от клуба, който не се представи (но по-късно стана ясно, че това е управителят) категорично отрече да е имало подобна случка на гавра с пияна девойка, интериорът в дискотеката ясно показва, че грозната сцена се е случила точно там. Само че не преди седмица, както си мислят повечето форумци, ами преди около месец. Това призна пред наш репортер самата Люба, която бе открита единствено от вестника на народа. Русокосото момиче склони да разговаря единствено пред нас и да разкаже цялата истина за фаталната за нея вечер

Срещаме се с Люба на работното й място – заведение в Цветния квартал във Варна, където работи като барманка. Още докато започва да коментира случилото се в кошмарната нощ на унижение, очите й се насълзяват.

„Почти нищо не си спомням от случилото се – за мен много неща оттогава са едно бяло петно. Бях много пила, но нямам представа как съм могла да направя това нещо!…“, подсмърча пред „ШОУ“ Люба. Тя, както и нейният работодател, категорично отричат крехката блондинка да се е др*сала, за да се докара до състоянието от клипа. „Отидох там с приятелки, като преди това бяхме пили, но не сме взимали н*ркотици… След това там видях трима души, които ги познавам по физиономия от квартала… По едно време вече не помня какво точно е станало…“, разказва накъсано Люба. На въпроса ни дали има съмнения, че някой може да й е пуснал н*ркотик в чашата, тя отговаря: „Откъде бих могла да знам?! Как да разбера?!…“. И веднага признава: „Вината си е моя – вече ще знам къде да пия и пред кого…“.

22

За себе си Люба казва, че много рядко ходи на дискотека и въобще не е такава, каквато я описват в някои от коментарите. „Един път годишно ходя сигурно на дискотека… Не искам даже да си спомням за този път. Почти всичко ми е мъгла… Или поне беше до момента, в който видях клипа… Изобщо не предполагах, че някой може да направи такова нещо!…“, разказва разстроената “п*рн*звезда по неволя”. Тя била сюрпризирана неприятно, когато се прибрала от работа и влязла в профила си във Фейсбук. Там с ужас установила, че един от „операторите“ през въпросната вечер й е пратил линк към клипчето. „Просто не можах да повярвам! Даже не съм го очаквала, най-малкото, защото не е станало вчера или онзи ден, ами мина повече от месец… Като гледах кадрите, просто не можах да си позная физиономията!“ проплаква изтерзаното момиче.

За скандалния си стр*птийз тя не помни нищо – нито как се е събл*кла, нито как е останала сама, без приятелките си. „Тези, които са ме снимали пияна, са трима души, които, общо взето, са си подмятали това клипче“, разкри пред „ШОУ“ Люба. Мъжът, който й пратил линка в социалната мрежа, се казва Костадин, а аверите му, участвали в заснемането на гаврата и присъствали на жалката сцена – Нуни Нунев и Мариян Котев. „Като видях клипа, писах на Костадин и го попитах защо го прави, а той ми отговори: „Направих те звезда“, разкрива още за последвалото унижение след кошмарната вечер момичето.

И добавя, че най-тежко й станало от това, че родителите й също гледали скандалното видео с безобразната й изцепка. „Нищо не ми казаха, не ми се сърдят, все пак са ми майка и баща… Но това си е урок за мен“, споделя сдобилата се с печална известност Люба.
Тя разказва още, че само часове, след като видеото със соловото й п*янско изпълнение се разнесло из социалната мрежа и интернет, е била атакувана от мераклии, желаещи запознанство “и още нещо” с нея. „Наложи ми се да си блокирам профила във Фейсбук, защото ме засипаха с коментари и съобщения. Имах получени над 100 покани за приятелство от мъже!“, жалва се от неумишлено предизвикания интерес към собствената си особа барманка.

„ШОУ“ прояви интерес не само към Люба, но и към заведението, в което се разиграва цялата вакханалия, и за което има натрапчиви мнения и коментари, че често се случват п*янски изпълнения. Наш репортер се свърза със собственика на „Авеню“, който за разлика от управителя на клуба призна за случката. „Аз не съм присъствал на нея, но след като се появи това видео, чух коментарите и разговарях с персонала на заведението. На мен обаче ми е чудно толкова ли е скандално това, на фона на толкова други неща, които се случват в града?! На журналистите изведнъж им стана много интересно след тази случка! Мога само да кажа, че политиката на нашето заведение не е такава да поощрява подобни сцени, които действително са грозни“, обяснява Пламен Иванов, който стопанисва клуба. Той разказа, че дори управителят не е бил в заведението, когато се е случило всичко, а е имало само две сервитьорки. Иванов обаче обясни, че „не му се вярва, те да са участвали и да са помагали“ на Люба в събличането и да са й рязали бельото. „Не мисля, че такова нещо може да се е случило. Ето казвам ви съвсем честно каква информация достигна до мен: Още с влизането си това момиче е било много пияно и е започнало да се с*блича от вратата

На няколко пъти са я обличали, преди да се стигне до онази сцена!“, разказва своята версия босът на клуба. И добавя, че тогава е имало само 5-има–6-има клиенти в заведението. Нито той, нито някой друг, в това число и самата Люба, успя да каже, как е завършила скандалната вечер. Всъщност, макар и не в такава степен, подобни сцени могат да бъдат видени в редица варненски (а и в други градове – бел. ред.) дискотеки и клубове. И за жалост в повечето случаи също не е ясно как завършват.

Източник: Blitz.bg