Алисия взе за мезе Николета и й се присмя, забелязаха потребители в мрежата

Алисия взе за мезе Николета!

Така й се присмя, че за околните този факт въобще не остана незабелязан, научиKliuki.net. Както е известно, плейметката много обича да се снима със свои приятелки, да позира и чупи стойки, а любимият си знак с двата пръста никога не го пропуска.Алисия доскоро рядко се появяваше в подобна компания, а сега изведнъж реши индиректно да си направи майтап с Николета Лозанова. Тя по същия начин взе да флиртува с фотоапарата заедно с дружките си, а физиономиите й са достатъчно показателни, коментират вече в мрежата. „Това е чиста гавра с Николета!”, „Алисия нарочно се бъзика с нея, направи я за смях!”, гласят реакциите при вида на кадрите на певицата.alisia

Звездата няма навика да плюе директно по Николета, но явно има тънко чувство за хумор и не е издържала на изкушението да й отправи лека провокация. „Николета вече прекалява с нейните позьорски изпълнения, време беше някой да я сложи на място, а ако това е Алисия боли още повече!”, смятат потребители.

„С тези жестове, нацупените и отворени устни, с всички тези изкуствени маниери, Николета стана банална!”, умуват още по темата във виртуала. Алисия пък явно е сметнала за удачно да й покаже какво мислят хората за нея… Николета няма начин да не отвърне и надали дълго ще си премълчава след показното унижение.

Вижте сами как Алисия взе за мезе Николета и й се присмя!

Източник:kliuki.net