PlamenНикаква изолация и лишения не търпят звездите от „ВИП Брадър“. С изключение на ограничения седмичен бюджет съквартирантите се радват на всички удобства. Противно на твърденията, че са в изолация виповете се ползват с всякакви удобства като телефони, смартфони и куп други джаджи.

Официално звездите не би трябвало да имат никакъв контакт с външния свят. Вместо това обаче всички те се радват на доста удобства. Пламен сам издаде ситуацията, като се изтърва, че Еделвайс разполага с телефон. Съквартирантите дори могат да ги ползват спокойно, което от своя страна им осигурява връзка с външния свят. А всички приказки, колко им е трудно да живеят в неведение за ставащото отвън, са само прах в очите на публиката.

Виповете дори си имат и посетители като Зейнеб, която през ден прескача до съседния покрив, за да им каже едно „Здрасти“ от екипа на „На кафе“. Така че съквартирантите съвсем не скучаят и не се чудят как да убият времето.

И докато зрителите си въобразяват, че социалния експеримент протича при пълна изолация, то звездите се радват на всевъзможни привилегии. Наред с останалите развлечения съквартирантите си правят импровизирани спаринг тренировки и концерти.

източник: kliuki.ws