Британско семейство преживя най-големия кошмар в живота си, заради който беше принудено да напусне собствения си дом, пише за необичайния инцидент сайтът inews.bg

Всичко започва, след като съпругата отива в местния супермаркет и купува няколко килограма банани, които са любимите плодове на семейството. Това, което обаче тя не знае е, че заедно с тропическите плодове купува и цяла колония от бразилски странстващи паяци, които са изключително опасни и могат да доведат до много сериозни проблеми.paqkСлед като отнася плодовете у дома, домакинята случайно забелязва нещо необичайно върху тях, но решава, че става въпрос за някакви плесени. Малко по-късно обаче тя шокирана вижда някакво необичайно раздвижване и установява присъствието на опасните насекоми.

Жената снима паяците и изпраща снимката на службата за контрол на вредителите. Броени минути след това шокираната 29-годишна жена получава и отговор от службата, в което приканват нея и семейството ѝ незабавно да се евакуират от къщата, тъй като въпросните насекоми са изключително опасни – отровата им е в състояние да предизвика дихателни проблеми, парализа и задушаване.

Впоследствие паяците са отстранени от дома на семейството, а супермаркетът, от който са купени злополучните банани, решава да го компенсира с ваучер от 10 паунда.

Източник:chudesa.net