Венета Райкова натри носа на Николета и обяви, че „Горещо” е счупило рейтинга – предаването е по-гледано от първото издание на „Поверително от NL”

Венета Райкова натри носа на Николета и обяви, че „Горещо” е по-гледаното предаване от първото издание на „Поверително от NL”!Поповчанката се похвали, че е счупила рейтинга и побърза да сподели отличната новина със своите приятели във „Фейсбук”, видя Kliuki.net. Те веднага я заляха с комплименти, но феновете на Николета съвсем не са на това мнение.

Те дори са учудени от тупаниците в гърдите на Венета и не вярват на данните, по които тя съди. За тях снощи плейметката е избила рибата в ефира, но как стоят нещата всъщност, надали ще се разбере…

weneta

Ако трябва да опишем накратко ситуацията в„Поверително от NL”, тя е такава – продукцията не показа нищо ново, освен отчасти по темата с дома на Николета.И закъснялото й признание за раздялата с Валери не може да предизвика сензация, защото си беше ясно отдавна. За техните отношения, че са прекрасни, така и не успяха да убедят в това зрителите. Сценката между Валери и Николета беше толкова нагласена и изкуствена, че трудно създава подобни внушения.

Положението не изглежда „розово” като за старт, но пък Николета се кани, че ще става все по-добра, дано и екипът й се погрижи за нещо по-свежо и интересно.Венета Райкова пък заложи на Ванга, към която доста хора й признаха, че все още имат интерес. Някои дори са включили телевизорите си по изключение, а от доста време не го били правили в този час…

Явно борбата между Венета и Николета тепърва започва, но пък блондинката явно не пада по гръб и не дава вид, че се е притеснила особено. Снощи тя отиде на кино, където обяви, че ще гледа „Надцакването”, а някои веднага направиха асоциация с новата й конкурентка.

Часове по-рано обаче Венета все пак се изпусна, че вътрешно се раздира от вълнение. Тя подхвърли на Ирина Сарачинова, че винаги е добре дошла в тях, даже и след изявата при Николета, което не беше казано в прав текст, но по-наблюдателни веднага „стоплиха” за какво говори.

И така началото на спаринга е сложено – Венета натри носа на Николета, че е счупила рейтинга и „Горещо” е по-гледаното предаване от първото издание на „Поверително от NL”!

Източник:kliuki.net