100 000 лева хонорар дали продуцентите на ВИП Брадър на Лияна с едничката задача да съблазнява мъжете и да изкарва на показ най-низките им страсти. Да се държи като лесно достъпна жена и като прелъстителка, а зрителите да точат езици и лиги пред телевизора. И младите мъже в Къщата.

Дали Лияна си е такава, или усърдно играе ролята, за да си заработи хонорара, никой не може да каже. За нея се носят слухове, че е живяла  като монахиня, под заплахата, че бащата на дъщеря й ще я накаже. В същото време обаче не беше особено монашеска постъпка, когато заби Благо Иванов и го накара да остави бременната му с първото  им дете приятелка. Облеклото й също никак не прилича на калугерско.Тя се размята по къси роклички, които дори Тервел Пулев не смее да погледне, защото отпред се изсипва бюста й, а отзад се подават прашките.liqna

Дори когато беше в особено женско положение, тя продължи да  се разхожда по къси впити панталонки и не забеляза, че дамската й превръзка се вижда. Едва ли е само роля, пишат от Хотарена и разсъждават, че целувките й с Тервел в банята и в басейна и откритият й флирт с Мариан идват малко в повече на пуританите.  Тя не се притесни и да остане по символичен сутиен, когато имаха мисия всеки да сложи някаква своя дреха  върху Ирина Флорин. След това, вместо да се облече веднага, направи символичен жест, уж се е засрамила, за да прикрие силикона си, като го откри още повече.

Тя е и единствената, която ходи без сутиен, а понякога си ляга да спи гола до кръста. Очаквайки нападение от мъжете, които пък са се наточили и само това чакат. В момента задачата на Лили е да омотае главата на Тервел дотолкова, че като влезе в Къщата жена му, той да се чувства раздвоен. Това ще докара много зрители пред ефира на Нова, ще стане истински любовен триъгълник, а певицата няма скоро да излезе от Брадъра, защото за такъв хонорар трябва повечко да се поработи.

Източник:skandalno.net