Кубрат Пулев отменя сватбата

Сватба между боксовия гигант Кубрат Пулев и красивата фолк дива Андреа по всяка вероятност през 2014 година няма да има. Двете звезди трябваше да се венчаят малко след като Кобрата нокаутира Владимир Кличко, като официалният годеж бе предвиден именно на ринга, след световния триумф на българина.

Сега обаче вече е ясно, че двубой между Пулев и Кличко ще има най-рано след около година, което значи, че и сватбата се отлага, защото Кубрат желае да се подготви пълноценно за мача на живота си. andreaБоксьорът е на мнение, че няма смисъл да се венчае на този етап, тъй като ситуацията няма да се промени и двамата пак ще живеят разделени през повечето време. Той ще продължи да тренира усилено в Германия, а Андреа отново ще радва младежта по българските дискотеки.

Кобрата отхвъли Андреа за сватба

Кобрата се запозна съв своята възлюбена през 2007 година. Тогава обаче и двамата все още не бяха така нашумели. Според слуховете, Кубрат Пулев мечтае повече за дете, отколкото за сватба. Теодора Андреева (Андреа) обаче въобще не искала да ражда на този етап, защото това ще я изкара извън “Пайнер” за около година.

Оказва се, че разкошната любов между Кобрата и Андреа всъщност не е чак толкова безоблачна.

Източник:zasada.bg