Петко издъни Николета колко е ревнива, а освен това с Ванко 1 дружно се посмяха що за модна икона е

Петко издъни Николета колко е ревнива, а освен това с Ванко 1 дружно се посмяха що за модна икона е!

Всичко това се случи зад гърба на Николета в собственото й предаване „Поверително от NL”, видя Kliuki.net.

Първи подхвана темата рап певецът, но той имаше за задача да подпита влюбената двойка как ще я карат след брака и дали Яна се притеснява от миналото на Петко. Бизнесменът обаче незнайно защо подхвърли топката към Ванко 1 и му намекна, че отлично знае колко ревнива е Николета…nikolet

Зрителите определено се ошашавиха, първо заради подмятането тъкмо към изпълнителя – все пак не стоеше Валери на дивана, второ по причини, че Петко вади кирливите ризи на Николета. Разбира се, че всичко това беше казано на шега, но както знаем, добре че са майтапите, за да си кажем истината.

Бурно превиване от смях последва също, когато Ванко 1 обяви, че Николета все пак е модна икона и се вълнува каква ще е роклята на булката. След като утихнаха страстите, Петко и Яна свалиха картите на масата и бяха категорични, че тя много добре знае детайли от тоалета.

Петко Димитров обаче не се стърпя и още повече жегна Николета, наричайки я гуру, което по-късно беше споменато на няколко пъти в интервюто… Изводите са, че никой не взима на сериозно Николета, даже и нейните близки.

А пък Петко издъни Николета колко е ревнива!

Източник:kliuki.net