Футболистите и моделките се снимат до баровски коли, кифлите – в огледалото, наш Бойко – на ръка разстояние от детската му мечта

Дори о.з. генералът е длъжен да брани честта на пагона! Бойко стана, без да иска за мезе като си позволи да се държи като всички потребители във Фейсбук! Той публикува в профила си една немного качествена своя снимка от знаково място!

Не е ясно кой е държал телефона, докато Борисов позира нерегламентирано в коридорите на ЦРУ, но вълнението му прозира от всякъде! Със сигурност му се е сбъднала датската мечта като е бил допуснат там – може като дете дори да се е виждал като топ-разузнавач. Е, пътят към най-популярната агенция минава от пожарникарската школа и приличен стаж като бодигард, но не е важно от къде тръгваш, а къде ще стигнеш…

boko

Малцина обаче оцениха факта, че лидерите се вълнуват като им се сбъднат мечтите. Повечето морализаторстват, че в сградата е забранено да се снима и някой ще писне на умряло, ако установи, че фотото дори е в мрежата. Очевидно поддръжници на настоящото правителство твърдят, че изглежда различен като отива до „Господарите” си (не като пред електората). Повечето, дори и симпатизантите, просто взимат на подбив Борисов, който показа истинска слабост!

 

Бойко трудно възприе радостта от социалните мрежи, но когато най-после му направиха профил е просто неудържим! Валят поздрави за празниците, коментари на актуалните събития, лоши снимки от трудно достъпни за всеки места…Да се надяваме, че няма да грабне телефона и да започне да се снима сам пред огледалото!

Източник:razkritia.com