Гражданите се забавляват със случаите, в които Волен Николов Сидеров е български журналист и политик, лидер на ПП … към профила ходи с палка и пистолет. Феновете му го харесват такъв, на какъвто се прави той. Лоша реклама няма. Това каза пред Tв7 Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР.

„Комисията, която решава за охраната на политиците, трябва да се събере и да прецени, дали има заплахи и опасност за живота на г-н Сидеров“, каза Радулов.

Николай Марков, бивш служител на НСО обясни, че щом г-н Сидеров има разрешително за носене на оръжие, значи от правна гледна точка няма проблем да го носи в НС.

„Не искам да коментирам моралната гледна точка“, каза още Марков.

„Режимът на влизане в Народното събрание се промени по време на Симеон Сакскобургготски. Тогава се промени правилника. Той гласи, че всеки един народен представител е длъжен да декларира оръжието си пред НСО. Аз съм виждал Бойко Борисов и Ивайло Московски с оръжие, разкри Марков.sider

„Когато всичко е законно, никой няма основани да задава въпроса „защо“. Вашите гости също казаха, че няма проблем да нося оръжие в парламента. Не съм нарушил закона и се чудя, защо куп медии се занимават с мен“, обясни самият Сидеров.

„Терористите около парламента също носят оръжие. Те застрашават моя живот и на моите колеги. Никоя медия не се поинтересува от това. Вие, медиите, прилагате двойни стандарти и се интересувате само от моята особа“, отново нападна журналистите Сидеров.

„Протестиращи пред парламента ме заплашваха, че ще ми прережат гърлото. Това са хора, които крещят с изкривени лица от злоба“, категоричен беше лидерът на „Атака“.

„Всеки гражданин има правото да си пази живота. Аз се чувствам застрашен. Полицията не си върши работата, продължи да настоява Сидеров. Ако Цветлин Йовчев не може да се справи-да си ходи. Полицията не арестува провокаторите и агресорите. Имаше само един случай в петък и се вдигна шум до небесата. Някакъв балетист, който го осъдили за хулиганство. Трябваше да осъдят още хиляди. В момента ставаме свидетели на престъпление срещу Републиката. Не може, когато някой го засърби нещо и да излиза да блокира пътища и магистрали. Това са терористи“, категоричен беше Сидеров.

Източник:24chasa.bg