Американец хитрува, молейки хората да му връщат банкнотите, а всички се отзовавали от сърце на посланието му

В днешно време печелят тарикатите!

И както ще научите сами сега, тази тъжна констатация въобще не важи само за България… Американец измисли как да си осигури вечен доход, а парите да текат към него като пълноводна река.

60-годишният Гари от Финикс, решил да използва златната думичка „моля” и да разчита на милостта на хората.amerika На всяка банкнота от 1 долар, която се озовавала при него, той пишел настоятелно послание да му я върнат обратно, разказва изданието silnabulgaria.com. Изглежда номерът минавал и доста хора непрекъснато изпълнявали желанието му.

Хитрецът посочвал и адреса си, а после отивал в магазина, пазарувал и очаквал банкнотите да си дойдат отново у дома. Кой каза, че другите нямат сърца и никой не прави добро?! Представете си колко са били тези, които веднага са откликвали, а Гари се наслаждавал на успеха от кампанията си. Всичко това се повтаряло безкрайно.

Някои дори му изпращали доста повече пари отгоре. Гари приемал с радост пликове от всички точки на света, такива идвали от Япония, Австралия, Холандия и още редица страни.

А кой като него, щастливецът си броял пачките, доволен от приходите и харчел на поразия!

Източник:razkritia.com