Шокиращи сцени започнаха да разиграват фолк певицата Лияна и Павел Чернев в един от късните епизоди на „ВИП Брадър“. Политикът и изпълнителката станат все по-близки, а закачките им започват да напомнят на сцени от евтин еротичен филм, видя HotArena.net.

pavel

Открай време двамата са се сдушили, като ужким помежду им тлее чисто приятелство. На този етап очевидно това е така, но за всички е повече от ясно, че едрогабаритният бивш депутат е сексуално привлечен от формите на чалгарката.

И макар политикът да не е идеал за мъж, на всички е ясно, че певицата е достатъчно привлечена от парите и връзките му, за да бъде с него по всякакъв начин.

Двойката още повече скандализира преди ден, когато Лияна не спря да шушука на Павел, колко й липсва. „Само ти си ми утеха в Къщата, на теб имам най-голямо доверие”, мъркаше Лияна на ексдепутата.

Чернев очевидно бе поласкан от вниманието на изпълнителката. Която пък от своя страна реагираше на нежното му „сърничка“ с „коте“ и мяукайки.

Емоцията им взе връх, когато двамата групово се разпъшкаха и с притихнали гласове започнаха да си разиграват сценка на сърничка и коте. Полегнала върху Павел, докато той я обсипва с целувки и масаж, Лияна му обясняваше как иска да се виждат и след края на шоуто.

Това доведе до още по-силно разгорещяване на ситуацията, а изпълнителката дори му позволи да си играе на „акордеон“ с нея. „Сърничке, я си вдигни ръцете да посвири котьо на акордеона. Само да ми паднеш, ще има мачкотене и какви ли не още работи.“ канеше се той.

След близо десет минути игри с набъбналите силикони на певицата бившия депутат се усети, че е добре да се вземе в ръце. „Сърничке, да спираме, че от лигня ще стане беля”, предупреди я той.

За всички в Къщата е ясно, че певицата съвсем му е отпуснала края и става все по-разюздана. Единствено най-младата вътре, дъщерята на Мира Радева–Ани, се осмели да сподели с Чернев, че той трябва да стои малко по-далеко от чалгарката.

Павел обаче се направи на разсеян и заяви, че двамата просто се закачат. И от тази история нищо няма да излезе, а те просто правят шоу в Къщата, пише „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net