Страстите между Криско и Нел съвсем се разгоряха

Става все по-напечено в Музикална академия и то не само заради непрекъснатите скандали. Докато част от участниците в шоуто бавно, но сигурно рушат репутацията си с превземки, скандали и обиди, други се отдадоха на друго любимо занимание—ухажване и любов.

Рапърът Криско усилено ухажва младата Нел, а успоредно с него за нея се състезава и колегата й Георги. И макар в началото да изглеждаше, че Mr VoG ще надделее, певицата все повече залита по известния габровец.krisko

Закачките на певеца спрямо младата хубавица започнаха да стават все по-откровени, а Криско не крие, че тя му е повече от симпатична. Страстите помежду им се разгоряха миналата вечер и както е тръгнало ще имаме нова двойка на музикалния небосклон.

Фенове на Криско обаче съчувстват повече на Георги, който очевидно загуби в надпреварата с известния музикант. Други подозират, че Нел само се възползва от популярността на Криско, за да си направи реклама.

Каква е истината и докъде ще стигнат предстои да видим, но за разлика от звездите от звездите във „ВИП Брадър“, участниците в „Музикална академия“ не страдат от излишен свян. А и предвид, че Академията разполага с допълнителна спалня, нищо чудно скоро да ги видим в „едно креватче“, както обяви самият рапър.

Източник:kliuki.ws