Бойко Борисов е със 100 хиляди лева и два имота по-малко

100 хиляди лева и два имота по-малко има Бойко Борисов!

Като се тегли чертата, той с нищо не се е обогатил по време на своето управление, даже напротив, предава „Блиц” по информация на неговите декларации.

През 2007-ма бившият премиер тогава е кмет на столицата. Той декларира, че притежава място в Банкя в размер на 462 квадратни метра, както и имот в „Драгалевци”. В отчета му пред данъчните са посочени още влогове за 30 хиляди и 95 хиляди лева, които са дошли от обезщетение и продажба на недвижимост.boik

През 2008-ма декларацията на Бойко Борисов е идентична с тази от предходната година. На следващия период (2009 г.) съдържанието на декларацията се променя и настанилият се на най-важния пост на държавата, пише, че разполага едва с 14 484 лева, спестени от заплати. Не се посочват имоти или други притежания.

Къде са се изпарили?! Не се уточнява.

2012 и 2013 подсказват, че ситуацията е отново същата, което дава повод на някои да считат, че Бойко Борисов не само не е забогатял, а дори е обеднял по време на своя мандат като министър-председател.

А дали това е наистина така, остава като загадка, но съмненията в интернет вече са налице. Родните коментатори не спират оживено да умуват върху финансовото състояние на Бойко Борисов, но данните, поне за пред Сметната палата, са такива.

Източник:razkritia.com