Готова система за видео наблюдение

За съвсем малко допълнителни средства на месец можете да закупите и сами да инсталирате система за видеонаблюдение с охранителни камери. Определено огромните финансови загуби от кражба на ценни вещи и предмети от дома, може да ви накара да помислите за цената на вашата система за домашна сигурност като за добре похарчени пари.

Специализираните фирми като ЕМ БИ ВИЖЪН предлагат широка гама от модерни камери с висока резолюция за сигурността на дома, които реагират на движение.

видеонаблюдение

Предлаганите уеб- базирани системи за видео наблюдение с камера предоставят по-добра защита за вашите любими хора, дома и личните ви вещи.

С модерните вътрешни и външни камери видеонаблюдението у дома ще възпре крадците и ще донесе спокойствие в дома. Така винаги можете да се чувстват сигурни, ако знаете, че вашия дом е защитен от най-доброто в своя клас видеонаблюдение.

IP камери за видеонаблюдение

Вие можете дори сами, лесно и бързо да инсталирате IP мрежови камери в дома си за защита на интериора на вашия дом. ИП камерите за видеонаблюдение могат да засичат всяко движение и позволяват да се следи сигурността на дома чрез мобилен телефон, лаптоп или компютър.

На пазара се предлага голямо разнообразие от външни охранителни камери за защита на вашия дом. Тези камери са с вандалоустойчив корпус, влаго и прахо устойчиви, а резолюцията – HD.

Панорамата и наклона IP охранителни камери ще ви позволят наблюдение на значително по-голяма площ. Движението в определена част на помещението бива отчетено от камерата и получените изображения се записват дигитално за защитено място.

Всеки един от направените записи и могат да подпомогнат разкриването на извършено престъпление във ваше отсъствие.