miss

Кандитатки от всички възрасти решиха да се пробват тази година за титлата „Мис България 2013”. Дами по на 40 и 50 години се включиха в

надпреварата, редом с амбициозните тийнейджърки, научи HotArena.net.

Тази година мащабното риалити отново е поето от ТV7. А организаторите споделят, че кандидатките за кралици на красотата са повече от всякога.

„Имаше дами на над 40, които изглеждат перфектно.  Имаше и няколко момичета, които буквално бяха покрили телата си с татуси.  Интересни личности има на кастингите, тъй като тази година няма ограничения нито за възраст, нито за татуировки.“, споделят те.

Важно е само дамите да бъдат с елегантна визия, да имат излъчване и чар и… да са интелигентни. Тази година претендентките за короната ще бъдат подложени и на много изпитания, които все още се пазят в тайна.

Красотата ще се състезава със стила и интелекта. Хора от екипа вече дори са впечатлени от една от участничките. Тя владеела перфектно четири езика и в момента изучавала неврохирургия.

Днес и утре е финалния кастинг, след което ще стане ясно кои са красавиците, които ще се борят за титлата тази година, пише „Телеграф”.

и

зточник: hotarena.net