Провокативният баскетболист Денис Родман, който стана част от проекта „Къртицата” по ТВ7, напусна студиото на предаването „Сблъсък” по най-скандален начин

Денис Родман с опит за самоубийство. До това сензационно разкритие се стигна тази сутрин, в шоуто „Сблъсък” по ТВ 7. Чернокожият баскетболист от NBA се разстрои и разплака на въпроса дали е правил опит да сложи край на живота си, след което той напусна показно студиото, съобщи новината БЛИЦ.

Dennis-RodmanСкандалният баскетболист се просълзи на въпроса дали е правил опит за самоубийство. Вероятно този въпрос е бил неочакван за звездата от NBA, тъй като той разчустван заяви, че е посягал на живота си и излезе от студиото за няколко минути. Само тъмните стъкла на очилата на Денис Родман скриха сълзите в очите му. Опитът му за самоубийство е бил описан в автобиографичната книга на баскетболиста.

Легендарният чернокож баскетболист стана част от проекта, излъчван от ТВ 7 „Къртицата”. Той веднага се прояви като още първата вечер той се напи и веднага реши да се прояви като истински боец – разби студиото и изпотроши камерите на „Къртицата”.

На следващия ден той бе поканен в студиото на предаването, където гости бяха Христо Стоичков, певицата ДесиСлава, Емил Кошлуков. И тримата категорично заклеймиха подобно поведение и нарекоха поведението на Родман „изродско”. Но това не попречи на Денис Родман отново да се почувства звезда и да не пука от поведението му.

Написано: Калинка Петрова

Източник: chudesa.net