Това призна самият той в „Дансинг старс“ по Нова тв в понеделник вечерта. „В началото на моята кариера всичко ми се случи без много напрежение. Тръгнаха си нещата ей така – без много-много да ги мисля, без много да се напъвам. И точно както всичко ми се подреждаше в живота ей така от само себе си, отръки, ей така, лекичко си залитнах… За какво говоря в момента? Срам ме е малко, но това са си… наркотици“, каза пред зрителите в личната си изповед 37-годишният Деян Славчев-Део. Певецът адресира признанията си към новата си приятелка и партньорка в танцовото риалити Елена Добриковa. deo„Еленче, твоят другар се беше оплел за един период сериозно в тях. През цялото време съм бил с ясното съзнание, че това нещо е вредно, обаче съм го правил. Това по телевизията не съм го казвал май…“, продължи той.

Део спрял наркотиците през 2007 г., малко след като щял да загине заради свръхдоза ЛСД. Тогава вземал по 9 хапчета екстази за 7-8 ч и видял,че се превръща в нещо, което не му харесва. Спортът му помогнал да остане „чист“. Вече от 6 г. той кара сърф през свободното си време и така замества адреналина, който му доставяли наркотиците.
Задачата на участниците в понеделник беше да представят в танц преживяното от тях. Журито класира Део и Елена последни, затова те са застрашени от елиминации 2 седмици преди финала. Първи се наредиха Стелла Ангелова, която разказа за борбата си с рака на щитовидната жлеза, и партньорът Атанас Месечков.

Източник:24chasa.bg