deputati

Народната “любов” не познава граници! След като депутатите се изнесоха тихомълком от парламента вчера, за да излязат във ваканция, протестиращите решиха да споделят почивката им. И тъй като народните ни представители не се трогнаха от освиркванията на хората в последния си работен ден вчера, демонстрантите имат намерение да посрещнат депутатите в “Евксиноград”. В социалната мрежа Фейсбук недоволните потребители се организират за пешеходен поход, наречен “Орешарски марш”, чиято цел ще е да прекоси България, за да стигне до резиденцията на народните представители във Варна, предават от “Стандарт”.

Началната точка на шествието е София, след това протестиращите ще минат през Пазарджик и Пловдив, за да стигнат до Несебър. Там, с помощта на специално нает за целта ферибот, хората ще стигнат и до Варна. Целият маршрут на похода е начертан в нета като са обозначени и местата, където ще се нощува.

Разбрали за опасността да чуват викове “Оставка” и на плажа, депутатите побързаха да се скрият от народа си. Народните ни представители масово се покриха в затворени комплекси и правителствени резиденции в Шабла и Слънчев бряг.

Няколко народни представители предпочетоха да избягат от страната, за да си почиват необезпокоявани по време на отпуската си. Най-предпочитаната дестинация се оказа Халкидики в Гърция.

източник: razkritia.com