Хората на Волен Сидеров прекъснаха сесията на Столичния общински съвет с викове “Оставка за Фандъкова”

Представителите на парламентарната група на Атака продължават да скандализират с поведението си, очевидно следвайки примера на лидера си Волен Сидеров. Депутати от партията прекъснаха буквално преди минути извънредното заседание на Столичния общински съвет с искания за оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Миглена Александрова, Деница Гаджева, Калина Балабанова и още техни колеги нахълтаха в залата, където се провеждаше заседанието с викове “Вън” и “Оставка”. Атакистите са се възползвали от депутатските си карти, за да бъдат допуснати в сградата на общината, а след това и да влязат в заседателната зала. atakaЩурмът им наложи принудително прекъсване на извънредния съвет за 15 минути докато нарушителите на реда се измъкнат безнаказано от общината.

През това време едва 30-на човека, събрани пред сградата, се опитваха да организират нещо като протест, че Фандъкова не се грижи достатъчно добре за сигурността на гражданите по време на протестите. Именно това беше и причината за свикването на извънредното заседание на общинския съвет. Йорданка Фандъкова обсъди заедно с общинските съветници какви мерки да се предприемат, за да се подсигури мирния характер на протестите и да не се стига до повторни ексцесии.

Източник:razkritia.com