Бургас е окупиран от гигантски метални динозаври

Бургас се превърна в истинска динозавърска колония!

Пресцентъра на Общината доволно обобщи, че „най-добрия град за живеене в България” връща доброволно часовникът на цивилизацията назад, за да стигне до праисторически времена!

Разходката по главните улици на морския град може да са съмнително удоволствие заради промените на времето, но облачно или слънчево – няма значение! Рядката възможност да се снимаш до динозавър, пък и метален, не е за изпускане!

 

 

дино1 300x201 „Джурасик парк” в „Най добрия град за живеене” у нас! (СНИМКИ)

дино2 300x202 „Джурасик парк” в „Най добрия град за живеене” у нас! (СНИМКИ)

дино 300x213 „Джурасик парк” в „Най добрия град за живеене” у нас! (СНИМКИ)
Гигантските „животни” и техният предводител са най-шантавата гледка в необичайно за атракции време. Вчера ги видяха по площад „Атанас Сиреков”, ул. „Богориди” и Морската градина, а най-ентусиазирани от необичайната среща бяха децата.

дино3

дино4 200x300 „Джурасик парк” в „Най добрия град за живеене” у нас! (СНИМКИ)
На кого му хрумна това изумително веселие?! Отговорът на загадката е лесен, но не и неатрактивен! Това са преоблечени артисти на кокили. Професионалистите участват във второто издание на фестивала за съвременно изкуство „Включи града”.

За тези, които са ги пропуснали вчера, днес може да ги видят и да се снимат с тях в 12.00 – 12.45 часа и 18.00 – 18-45 часа, по маршрут: Община Бургас – ул. Богориди – Тераса до Морско казино и в обратна посока.
Надежда Димитрова