Макар и MegaSlim да са най-добрите хапчета за отслабване, за да постигнем бързо отслабване в неговия максимум, трябва да разичатме и на най-добрите диети за отслабване. Правилното комбиниране на хапчета за отслабване, диети за сваляне на килограми, упражения и много пиене на вода, гарантира идеални резултати. Ето и най-популярните хранителни режими, които да комбинирате с хапчета за отслабване.

1. Диетата на Аткинс. Тя разчита на отслабване, чрез контролиране на нивата на инсулин в тялото. Ако консумираме много рафинирани въглехидрати, нашите инсулинови нива ще скачат и ще падат драстично.  Това ще накара телата ни да пазят със зъби и нокти всичката енергия. Освен това, тогава тялото използва всичко друго, но не и мазнини за производство на енергия. Бързото отслабване с тази диета се дължи на големите количества прием на протеини. Идеална диета за отслабване.

otslabvane1

2. Зонална диета – това може би е диетата, която най-лесно отговаря на въпроса, как да отслабна. При нея пропорциите на нутриентите са точни. 40 процента въглехидрати, 30 процента мазнини и 30% протеин. С тези цифри трябва да съобразяваме храненето си. Отслабването се дължи на прием на въглехидрати с високо качество (нерафинирани въглехидрати) и мазнини от зехтин, авокадо и ядки.

3. Диета със сурови храни – това е диета, която най-много поддържа философията на хапчетата за отслабване, MegaSlim. В нея храните не се обработват, а се хапват точно както природата ни ги е дала. Така и хапчетата, които споменахме, използват само натурални съставки, като семена от манго, акай бери, хитозан и т.н. В тази диета за отслабване, всички храни са идеално органични и растителни. Поне ¾ от вашата храна трябва да се яде неприготвена.