Венета Райкова може съвсем скоро да изхвърчи не само от Нова тв, но и от ефира като цяло, научи HotArena.net.

 

Рейтингът на предаването й е паднал главоломно през последната година, а със старта на новото жълто шоу на Николета Лозанова, „Горещо“ вече няма никакъв шанс, прогнозират анализатори.

 

От Нова тв досега са проявявали търпение, тъй като предаването е емблематично за медията, а и не им харчи много пари. След като обаче в конкурентната телевизия в същия часови пояс се появи и „Поверително с NL“, продуцентите на Нова започнаха сериозно да обмислят присъствието на „Горещо“.

veneta

В последната година популярността на рубриката е паднала наполовина и тя събира едва по 120 000 зрители пред екрана, писа „Всеки ден“. Със сигурност от утре, когато стартира шоуто на Николета, броят на зрителите на Нова ще падне главоломно.

 

Докато Лозанова смята утре да взриви телевизията с разкрития за брака си, кадри от изписването на Лора Крумова с бебето и уникално видео с Лили Иванова, Венета Райкова ще ни говори за… Ванга. Дори най-незаинтересованият от светски клюки зрител, ще избере да гледа предаването на Николета. Русата водеща можеше да се застрахова с по-актуална тема, отколкото изчерпаната мистика на Ванга.

 

Но Венета няма избор – откакто се разбра, че Лозанова ще прави собствено предаване, всички отсвириха Райкова. Запознати разкриват, че тя е загубила всичките си връзки и дори добрият стар приятел Азис отказва да й гостува, защото вече имал запазено място при Лозанова.

 

Ако от Нова тв уволнят Венета, шансовете да се премести в друга телевизия са равни почти на нула. След като в бТВ си имат „Шоуто на Слави“, а в ТВ 7 вече се подвизава Николета, за Райкова няма алтернатива.

Източник:hotarena.net