niki

Ексклузивна информация е на път тотално да оплете и без това сложните отношения в любовния четириъгълник Валери-Николета-Ники-Алисия. След като преди няколко дена се появи слух, че Михайлов-младши бройка едновременно и Николета, и Алисия, верен читател на kliuki.net ни изпрати сигнал, че Ники всъщност е заминал за Италия, където се наслаждава на новата си връзка не с кого да е, а с красивата синоптичка на Нова ТВ Никол Станкулова.

Читателят, който по разбираеми причини предпочита да остане анонимен, е категоричен, че в момента Никол се намира при футболиста в Италия, където наскоро той подписа договор с местния “Верона”. Ние се не наемаме с твърдения дали

тази информация е вярна или не. Факт е обаче, че от известно време Никол не се появява на екран в Нова ТВ, където по принцип е несменяем титуляр в прогнозата за времето.

Отсъствието й беше обяснено с лятната й отпуска. Която звездата като нищо да кара при новата си половинка. Ако това се окаже вярно, то изглежда Ники напълно е решил да загърби скандалите и връзките си с Николета Лозанова и Алисия и да се отдаде на нова любов. Припомняме ви, че още преди няколко месеца се появиха спекулации за възможна афера между вратаря и синоптичката.

Тогава двамата се засякоха в популярен нощен клуб, а бдителни очевидци забелязаха, че двамата цяла вечер не се отделили един от друг. Ники дори подарил разкошен букет от рози на красавицата.

източник: kliuki.net