kami

Както сами знаете съвсем скоро фолк дивата Камелия отпразнува своя 42-ри рожден ден. По случая тя вдигна щуро парти в дома си. Камелия никога не е била като повечето фолк диви. Докато другите резервират лъскави столични заведения и канят известни списания да заснемат празника им, то Камелия си спретна домашен купон и сама сподели снимките от него с почитателите си.

От публикуваните в социалната мрежа Фейсбук фотоси можем да видим, че домът на фолк дивата не е като тези на колежките й. Останалите чалга изпълнителки винаги са се стремели домовете им да са по последен писък на модата. Камелия обаче е заложила единствено на семпъл вкус и осигурен домашен уют, пишат колегите от kliuki.net.kameliq1

Камелия е публикувала снимка до камината в дома й и като едно типично „огън момиче” сама поддържа пламъка и топлината в дома.

Двамата с дългогодишния й приятел Цветин са си устроили невероятно жилище. Ками никога не е парадирала с възможностите си, а това се вижда и от декорацията на дома й. Единственото, което липсва в тази мила картинка е и най-голямата мечта а звездната двойка. От известно време те споделиха, че мечтаят за дете, а ние и всички фенове на Камелия искрено им пожелаваме тази година мечтата им да стане реалност.

източник: razkritia.com