Фолк певицата Андреа разкри картите на Николета. Пред Венета Райкова горещата блондинка сподели, че бившата футболна съпруга сама пуска сигнали до медиите, разбра HotArena.net.

В интервю за Венета Райкова Андреа сподели, че често е ставала обект на нападки в публичното пространство. И разкри, че до ушите й е достигнала информация, че плеймейтката редовно е поръчвала статии срещу нея.nikoleta

Андреа сподели, че Николета я нападала, тъй като не й харесвало, че с певицата имат сходни вкусове и се появяват с еднакви обеци, рокли или пози на снимки. „Не знаех, че има и такива хора, които смятат, че да носиш същите очила или рокли е знак, че ги копираш“, заяви още фолк певицата.

Междувременно блондинката от Попово, така и не успя да се добере до желаното интервю лично с футболната съпруга. И вместо да изненада публиката си с актуални новини около Валери и Николета, се позова на информацията, която отдавна вече е по светските сайтове.

Райкова си направи предаването с темата за Николета от публикации от HotArena и колегите от другите светски сайтове. Водещата изглеждаше изключително безпомощна на тема актуална информация и заимства почти изцяло материали от светските интернет издания.

Венета, чети ни, за да се осведомиш!

Източник:hotarena.net