Развълнувана фенка пожела Алисия да направи предложение за брак на приятеля й.

Концертът на поп-фолк певицата Алисия в пловдивския клуб Secrets през миналата нощ се запомни с паметно събитие. Красивата певица, която както винаги бе в страхотна форма, отправи предложение за брак от името на своя почитателка.

Алисия дори за миг не се поколеба, когато нейна фенка се приближи и помоли за голяма услуга своята любимка. Развълнуваното момиче пожела фолк дамата да направи предложение за брак на приятеля й. Алисия веднага влезе в ролята на палав Купидон и се втурна да направи голяма изненада на младия избраник. Когато певицата попита: “Ще се ожениш ли за нея?”, сащисаният младеж прие на минутата – миг, който вероятно ще помни през целия си живот!alisiq

Събрала двамата влюбени за цял живот, Алисия нададе глас: “Горчиво!” и постави началото на шеметния си лайф в клуб Secrets. Купонът продължи цяла нощ, доброто настроение се покачваше с всяка изминала минута, емоциите се развихряха. Алисия радваше почитателите си с най-любимите им песни и през цялата нощ не спря да се забавлява заедно с тях.

Часове след вълнуващия концерт в пловдивския клуб поп-фолк звездата отлетя за Холандия при своя любим – вратарят Ники Михайлов. Двамата ще прекарат заедно великденските празници. Дали трогната от предложението за брак по време на концерта й, Алисия няма да се реши да направи най-важната стъпка в живота си?

Източник:kliuki.net