Азис освен, че може да радва хората с творчеството си, доказа, че може и да спасява човешки живот. Млад мъж, който болезнено изживявал раздялата със своята приятелка се обърнал към фолк певеца с молба за помощ. Споделил му, чрез подробно и сърцераздирателно съобщение във фен страницата, драмата, която изживявал. Там Азис лично изчита всяка една  дума, адресирана до него.

azis

Що се отнася до конкретния случай, отчаяното момче от 6 години бил с приятелката си Лияна. Тя била от арменски произход. Страшно много я обичал и дори си направил две татуировки с нейното име, изписани с нейния почерк, но от известно време били скарани.

Младият мъж помолил Азис да й запише съобщение, свое лично обръщение, в което да й честити рождения ден, който е на 18 август и да й предаде колко силно я обича вече бившето й гадже.

Азис приел присърце мисията си и бил изключително щастлив, че му се отдава възможност да направи това благородно дело, от което зависело живота на въпросното момче. Във финалните си молби към Азис то подчертавало, че ако с Лияна не се съберат, е решил да се самоубие, защото нямал желание да живее без нея.

Източник:lifestyle.ibox.bg