simonaСимона Загорова явно е решила тази година да скача от скандал на скандал. Още в началото на 2013 предизвика критиките на интернет обществото, защото прекали с шампанското по време на празника. Друг е въпросът защо майка й не се намесва и не я укроти малко.
Девойчето явно бърза да порасне и усилено копира държанието и облеклото на фолк певиците. Макар и само на 16 години, тя много добре знае как да грабне вниманието на публиката.
Симона публикува снимки от свое участие, на което е облечена с идеално къса, според стандартите на поп фолка, рокличка, споделиха от kliuki.bg.
Сценичното поведение на госпожицата е под всякаква критика. Позите й на сцената не оставиха нищо скрито от бельото й, което е типично за колежките на майка й.
Глория вече съвсем е изпуснала юздите на Симона. Съвсем скоро двете имаха скандал, защото малката искаше да си слага силикон. Но май няма нужда от него, защото добре се справя с привличането на погледи. Добре е да вземе малко пример от майка си, която завладява феновете си със стил и качествени песни, а не със развявайки се по къси роклички.

източник:  kliuki.net