Докато житкала из родното Черноморие, пяла и събирала тен,Лора Караджова претърпяла, като доста летовници неприятен инцидент.

Блондинката станала жертва на разсеяността си или на кражба, а задигнатата вещ е само телефонът й. Машинката е скъпа, но дъщерята на Данчо Караджов изобщо не се притеснява за нея, а за съдържанието й. Тя имала навика да оставя телефона на подходящо място и той да снима, докато тя прави секс.  Направо била пристрастена към клиповете с нейно основно участие и дори си ги гледала за вдъхновение, преди да пристъпи към вдъхновяващите игри в леглото. Лора била страстна и изобретателна натура, обичала всякакви пози, само не и стандартните. Тя пазела избрани горещи моменти още от любовта си с Део, а сега е обогатила колекцията си с нови еротични изпълнения с новия си приятел Мартин.

лора

В момента  певицата тръпне да не излезе цялата й порносбирка в интернет. Тя дори обявила нагарада за връщането на телефона. Това, че изгубила номерата на всичките си приятели, продуценти, колеги и познати било бял кахър.Бавно и полека щяла да ги възстанови. Но загубването на еротчната фонотека й късало сърцето, а страхът, че ще се появи в нета бил още по-голям. За успокоение на Лорчето можем да кажем, че крадците ни действат бързо и трият всичко от паметта на телефона. Те  още не са се усетили да преглеждат първо записите в него и след това да започнат да изнудват притежателя му. Такъв бизнес ще е по-доходоносен и те ще вземат доста повече пари, отколкото ако само продадат джаджата. Така че вероятността клиповете да се появат в нето е почти нулева, ако не е попаднала на умни и интелигентни крадци.

Източник:skandalno.net