Евтина почивка на море – как да ги намеря

Търсите евтина почивка на море? Очевидно сте пропуснали ранните записвания и отстъпките от цената, които ви дават те, но все още не всичко е загубено.

Потърсете оферта за почивка на море в сайтове за групово пазаруване
Понякога изскачат уникални предложения за луксозни хотели в страхотни курорти. Въпросът е да ги нацелите и да не мислите много дълго преди да купите ваучери за някоя от тях.

Разгледайте какво предлагат специализираните туристически сайтове
Някои от тях имат изгодни оферти за всяко кътче на България, а също и за чужбина. Други имат специално намалено предложение за деня. В Procent.bg например, освен това публикуват и ексклузивни оферти, които не можете да намерите никъде другаде.

почивкааа

Наблегнете на ласт минет оферти за почивка на море
В момента има доста такива. Трябва само да сте подготвили компанията да приготви багажа и да стои на стартова позиция, както и да можете да си вземете отпуска по всяко време.

Търсете евтина квартира на място
Вариантът е малко по-рисков от преглеждането на ласт минет оферти, но пък можете да попаднете на нещо наистина добре и то за смешни пари. Какво трябва да направите? Да оставите семейството си да пие кафе и да пази багажа и да питате от хотел в хотел и от квартира в квартира, докато намерите тази, която ви устройва като място, вид и цена.

Който и вариант да изберете не забравяйте, сезонът е в разгара си, а част от хотелите по морето все още са празни и няма изгледи да се напълнят скоро. Търсете по-упорито и със сигурност ще намерите изгодни оферти.