Екипът от професионалисти на Николета Лозанова е вдигнал ръце от капризите й. Тя  опитва всячески да налага мнението и навиците си, които за тази сфера са неуместни и недопустими, дочу HotArena.net.

Плеймейтката, която съвсем скоро ще завладее родния ефир, или пък да го напусне, още от сега е отчаяла отбора си. Тя непрекъснато давала съвети на своите хора  как да си вършат работата, с която те дълги години си изкарват хляба.

Съпругата на Валери Божинов често се изказвала неподготвена, но въпреки това винаги давала акъл кое и как да бъде направено.nl

Учудени от нейната некомпетентност, професионалистите са започнали да се оплакват и това не остана скрито от ушите на HotArena.net, а съвсем скоро няма да е тайна и за продуцентите на красавицата.

За Николета е било огромен проблем ранното ставане. И не точно самото събуждане, а времето, което отделяла сутрин само за грима си.

 

Закъснявала за работа и вместо да поеме отговорността си, се правила, че й се полага това право.

Моделката сподели снимка в Инстаграм с надпис „Аз съм вашия шеф!“.

Вече е ясно какво всъщност е имала в предвид. И все пак, за да пожъне добри успехи, на които върло се е заканила, на първо място трябва да обърне внимание на работата в екип.

В крайна сметка специалистите трябва да диктуват правилата, а начинаещите да се учат.

Тиймът е дал срок на Николета да промени привичките си, в противен случай ще направят всичко възможно да осведомят ръководството за наглостта й и да си намерят нова водеща.

Източник:hotarena.net