Цветелина Грахич и Лилия Стефанова се конкурират за мъжко внимание

Двете сладурани непрекъснато броели харесванията си във Фейсбук и постоянно подлагали под съмнение таланта на канкурентката зад гърба й пред познатите си – пише „България днес”. Преди седмица сценичната им дизайнерка станала свидетелка на чутовен скандал между двете изпълнителки – отбелязва изданието.„Аз съм по-разкрепостена и тази рокля ще ми отива повече” – заявила Цветелина Грахич пред екипа, който отговаря за сценичното й облекло.
„Не! Сега и аз мога да сложа точно това, ще ми отива не само на прическата, а и на тялото” – опонирала я колежката й Лилия Стефанова. peviciДвете били напът да се хванат за косите, но дизайнерката успокоила страстите, като им съобщила, че ще им направи две еднакви рокли, колкото и това да не се нрави на шефа им Слави Трифонов.

Запознати твърдят, че това не е първият конфликт между двете беквокалистки. Много често те ожесточено спорели за начина на пеене и за това коя какви обувки да сложи. Но най ги мъчел фактът, че балерините били считани за по-желани от тях, макар и двете вече да са с едни гърди пред танцьорките – пише таблоидът.
От:Станимир Тенев                     Източник:razkritia.com