Жителите на село Долна Диканя са в тотален стрес от ежедневното прелитане в небето на мистериозни обекти

НЛО подлуди България. Жителите на село Долна Диканя са в тотален стрес от ежедневното прелитане в небето на мистериозни обекти вече няколко дни. Тайнствените обекти приличат на космически кораби, с по няколко светлини по техния корпус. Чиниите прелитали ниско над къщите на хората, движели се доста бавно и напълно безшумно, разказва в. „Ретро”, цитиран от „ПИК”.

Местните са убедени, че със сигурност тези космически тела не са дело на човешки разум. Още първата нощ, когато НЛО-то се появило в небето над селото, хората буквално се скрили в домовете си. Дори не се осмелили да го снимат.nlo

На следващия ден обаче, по същата траектория в небето прелетял военен хеликоптер. Хората от селото се убедили, че тук става нещо мистериозно. Една от бабите в Долна Диканя, Марийка, на 77 години, разказва, че никой и нищо не могат да я убедят, че не става въпрос за извънземни.

След странните космически явления, на които станали свидетели жителите на селото, всяка нощ мъжете патрулират и дежурят будни до сутринта в очакване отново космическият кораб да прелети над селището.

Друга възрастна баба коментира, че в селото се носят слухове, че извънземните от НЛО-то са всъщност снимали домовете и жителите на Долна Диканя.

Източник:chudesa.net