Кубрат Пулев присъства на курбана на семейство Кацови

Пулев е много близък приятел с фамилия Кацови и е поканен като специален гост на курбана, който организират. Знаменитият ни боксьор в тежка категория дели 6 години една квартира с Александър Кацов. Курбанът е организиран в известното заведение “Зодиак”.

kobra

В настоящата година те заедно един до друг делят славата и титлите, които печелят. Това ги свързва по уникален начин и уважението е на ниво. Боксът сближава и те са самото доказателство. Кубрат се издига повече и става един от сериозните претенденти на Кличко.

Курбанът, който се организира от семейството, явно е голямо събитие, защото на него присъстваха повече от 130 човека. На голямото празненство има 3 агнета за много години живот на домакините и за здравето и бъдещите успехи на Кобрата.
На тържеството присъстваха много известни гости, но най-красивата жена в залата е приятелката  на Кубрат – Андреа. Тя също както другите си намира занимание да забавлява и да се занимава с децата на Кацов – Катето и Мария.
Присъствието на църквата на това събитие бе в лицето на Дупнишка околия чрез отец Георги Паликарски и прословутият игумен на Рилския манастир Евлогий.

Източник:zasada.bg