„Любопиткото” на НАСА отново разбуни духовете на учени и космически експерти с поредната фотография, на която се вижда ясно един невероятен обект

Curiosity засне истинско ЧУДО на Марс. По време на своята космическа мисия марсоходът откри най-невероятни обекти на повърхността на Червената планета. Последната уникална находка на „Любопиткото” на НАСА е една монета, заровена наполовина сред марсианската почва, разкри сензационната новина nepoznato.bg.

След като снимката се появи в световните медии последваха множество коментари и спекулации, че всъщност тази фотография е направена на Земята, а не на Червената планета. Но Американската космическа агенция е категорична за достоверността на снимката на монетата, направена от Curiosity. Тази фотография може да бъде видяна на официалния сайт на НАСА.

Само преди ден стана ясно, че „Любопиткото” е влязъл дори в ролята на Пикасо. Той изрисувал с дирите си една феноменална картинка на огромна мъжественост. Гигантското мъжко достойнство е изрисувано с гумите по марсианската повърхност.moneta

А точно преди два месеца, както вече писахме,Curiosity засне странен предмет, който твърде много прилича по външен вид на скелет на динозавър. Учените на НАСА, които установили каква находка е открил Curiosity, увеличиха и детайлизираха този кадър. При увеличението ясно се виждат точните очертания на мистериозния обект.

Те твърде много наподобяват вкаменелостите на древните същества, обитавали Земята преди милиони години – динозаврите. Лесно могат да бъдат различени и контурите на гръбначния стълб на странното животно, който преминава в опашка, прикрита под каменистата почва на Марс.

От:Калинка Петрова                                 Източник:chudesa.net