Преди старта на новия риалити формат “Къртицата”, вече стана ясно кои ще са най-големите звезди, които ще вземат участие в шоуто!

Най-известният сред ВИП звездите несъмнено това е един от най-скандалните баскетболисти в историята на играта – Денис Родман. Той е световната знаменитост, който несъмнено ще придава колорит на риалитито – не само с визията си, а и най-вече с поведението си. Всички зрители ще гледат с очакване да видят дали 2-метровият гигант ще забие някоя наша звезда.kartica

Сред българските известни личности виждаме имената на Жени Калканджиева, Деан Донков, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона. Много музикални изпълнители също ще вземат участие, като най-атрактивни несъмнено ще са Азис, Деян Неделчев-Икебаната, Емануела, 100 кила и Рут Колева.

Сензационно ще е участието и на Николета Лозанова в “Къртицата”, която напоследък леко изгуби малко от голямата си слава. Най-вече покрай “ВИП Брадър“, където Черната Златка Димитрова влезе в светлините на прожекторите, измествайки в сянка госпожата на футболиста Валери Божинов.

Риалити форматът “Къртицата” ще се излъчва всеки ден, с изключение на неделя и ще продължи 3 месеца. Голямата награда е 250 хиляди лява, като ще има награди за зрителите от по 5 хил.Иван и Андрей, които са продуценти на шоуто, ще водят лайфовете на предаването.

Източник:razkritia.com