Археолози твърдят, че някои изображения на шумерите недвусмислено говорят, че те са имали контакти с извънземни същества, пише сайтът nepoznato.energetika-bg.com

Според тях през четвъртото хилядолетие пред новата ера в Месопотамия се появяват същества от планетата Нибиру, преминаваща в близост до Земята на всеки 3 600 години.

В шумерските текстове се говори за летящи огнени колесници на извънземна цивилизация, чиято скорост е такава, че планетата може да бъде обиколена само за няколко минути.shumeri

В текстовете се говори и как съществата канят хората на тези летателни апарати, които разхождат и след това връщат обратно невредими. Водачът на шумерите дори започва да изгражда специална площадка за излитане и кацане на един кораб, наречен „Черната птица”. Тези летателни апарати се наричат МУ.

На печатите на древните шумери звездното небе се изобразява с летящ кораб. Има също така и изображения на ракети, показани в разрез с отделните отделения вътре в тях. В някои има изобразени дори и хора, управляващи ги ръчно с помощта на различни приспособления.

Официалната наука все още не приема подобна интерпретация за древната история на човечеството, според която шумерите имат интензивни контакти с представители на извънземна цивилизация, подобрили човешката генетика и оставили различни знания на хората.

Източник:chudesa.net