Финалът на конкурса не мина без скандали и обвинения

Мис Филипини Меган Янг е новата Мис Свят! Тъмнокосата красавица отвя без усилия конкуренцията на останалите претендентки и се окичи с короната на най-красивата неомъжена жена в света. На пищна церемония 23-годишната Меган беше коронясана за Мис Свят, а нейни подгласнички станаха Мис Гана Каранза Шутър и Мис Франция Марин Лорфелин.

mis

Родната красавица Нанси Карабойчева не успя да намери място сред най-красивите жени на планетата. Сладураната от село Юнаците не попадна дори и в челната десетка, макар до последно да имаше надежди, че хубостта и чарът й ще бъдат оценени по достойнство от журито.

Да, ама не. Нещо повече, след обявяване на челната тройка, в интернет веднага се появиха недоволни коментари, че журито за пореден път е направило избора си на база политически, а не личностен критерий. “Всяка година е така, набутват тъмнокожо момиче на призовите позиции, за да покажат, че са много против дискриминацията”, недоволстват форумци, предават от Kliuki.net.

Честно или не, изборът на новите красавици вече е ясен и както всяка година, около името на победителката ще се спекулира доста, най-вече от недоволните фенове.

Източник:razkritia.com