Актьорът издъхна навръх Великден.

Днес бе лансирана нова версия за нелепата смърт, покосила Чочо Попйорданов.

Оказва се, че актьорът получил инфаркт в следствие, на което изгубил равновесие и полетял от двуметровата шкарпа на гробищния парк в Бояна.
Тази версия бе разпространена от неговите близки.
Любимецът на няколко поколения българи издъхна в следствие на тежките травми несъвместими с живота, които си нанесе при падането.

Припомняме, че Чочо се пренесе в Отвъдното в ранните сутрешни часове на Великден.
Вестник „Телеграф” отбелязва, че семейството на Чочо се е потопило в огромна мъка по загубата му и отказва всякакви коментари по случая.
В началото на тази седмица стана ясно, че роднините на актьора се отказват от претенциите си към частния гробищен парк в Бояна, където се случи инцидента.747558_375_282_4x3
При извършената проверка бе установено, че шкарпата, от която падна Чочо е изградена незаконно. Според документите тя е трябвало да бъде не по-висока от един метър.

От актьорската гилдия са категорични, че въпреки множеството спекулации, свързани със смъртта на техния колега, той не е употребил алкохол в деня, в който се случи нелепия инцидент.
Само няколко дни след смъртта на актьора, той стана родител.
Сбъдна се неговата най-голяма мечта – да има дъщеричка. Социалните служби вече са оформили всички необходими документи по осиновяването на момиченцето, което е на годинка и половина. То ще носи името Екатерина Петрова Попйорданова.

Източник:razkritia.com