panaiotТазгодишният сезон на ВИП Брадър безспорно е сред най-скучните издания на шоуто, правени изобщо, недоволстват феновете. Може би дори и най-скучният. Съвсем естествено, това се отрази на рейтинга на продукцията, който започна главоломно да се срива, а зрителите все по-често предпочитат “Музикална академия” на Иван и АНдрей, показват проучванията.
Уплашени, че сезонът ще бъде пълен провал, продуцентите на риалитито са решили да вземат сериозни мерки, за да привлекат отново вниманието на феновете. За тази цел от продукцията май ще заложат на лице, вече доказало се като специалист по скандалите и сеирите. Става въпрос за прословутия Панайот или Пацо, както стана по-известен.
Читател на kliuki.net разкри, че разполага с достоверна информация, че плейбоят от Гълъбово ще бъде вкаран в Къщата с мисия да предизвика скандали и да съживи рейтинга на шоуто. За тази цел Пацо ще бъде имунизиран срещу номинации. Ако това действително се случи, със сигурност ни очаква солидна порция драми и разправии.
Предвид имиджа на дразнител, който има, Панайот със сигурност няма да се понрави на голяма част от обитателите на Къщата. Нищо чудно и да разкрие пред Лияна какво точно говорят за нея зрителите на предаването. Тогава със сигурност ще станем свидетели на грандиозна драма.

източник: kliuki.net