Нумерологът Кристина Сунгарска направи любопитни предсказания за бъдещето на България

След като направи изчисления, Кристина Сунгарска направи нумерологична прогноза за бъдещето на България.

Според нумеролога, до края на 2013 г. правителството на Орешарски няма да падне и няма да има нови избори, писаха в БЛИЦ.

През месец ноември отново ще има протести, но според Кристина Сунгарска те ще бъдат провокирани отново от високите сметки и социалното напрежение отново значително ще се повиши.D

През 2014 г. категорично ще има нови избори и ново правителство. В политиката ще влязат напълно нови и непознати лица. Въпреки, че 2014 г. ще бъде спокойна, през 2015 г.  отново ще се наблюдават големи рокади и промени.

Избори през 2014 г. предсказаха много ясновидци, за които сме писали в нашия сайт – Теодора Стефанова, Лаура, жената ходжа Лютвие, дори самата баба Ванга преди толкова много години.

Баба Ванга видяла преди повече от 30 години, че България ще се замогне и ще стане велика сила. Читателите се чудят как може да се случи подобно нещо, при положение,  че икономиката и индустрията на страната са разсипани.

От липсата на финансова сигурност  раждаемостта е спаднала,  а смъртността при младите хора е много висока.

Още повече ние сме държава с малка територия, нямаме силна армия даже. Каква велика сила ще бъдем?

Но, след като Баба Ванга  е предрекла тези позитивни събития, изглежда нещо е видяла, което ние все още не знаем. Да се надяваме, че е права!

Източник:chudesa.net