Нов кървав инцидент разтърси Лондон преди броени часове и предизвика нови реакции в английската столица

Престъплението беше извършено само на няколко метра от мястото, където преди четири дни британски войник беше зверски заклан от двама африкански ислямисти, което предизвика огромна вълна от възмущение по целия свят и разтърси сериозно цяла Англия.

ъм момента от полицията в Лондон заявяват, че непознат мъж е бил нападнат от друг мъж с нож на улицата, който му е нанесъл няколко прорезни рани по тялото. Нараняванията обаче не били твърде сериозни и нямало опасност за живота на пострадалия.london

Ужасният инцидент става само на по-малко от 300 метра от предишната кървава трагедия, в която военнослужещият Лий Ригби беше убит по изключително жесток начин пред ужасените погледи на стотици минувачи. Престъплението буквално взриви английското общество, а правителството се събра на извънредно заседание тогава, за да се вземат незабавни мерки, които да защитят националната сигурност на страната.

Според полицията към този момент няма каквито и да било данни, че между двете престъпления има някаква връзка. Това обаче е само твърдение, което подлежи да бъде щателно проверено от органите на реда, които по-късно да се произнесат окончателно по този въпрос.

По-рано днес семейството на загиналия войник посети мястото на трагедията.

Източник:chudesa.net