Жителите на полуостров Юкатан виждат в края на месец септември някакъв необичаен светещ обект в нощното небето, пише сайтът inews.bg

На следващия ден са открити и останките на въпросния обект, паднал на едно определено място, където има два дълбоки кратера, както и фрагменти от някакво вкаменено същество. След като събират отделните части, очевидците виждат пред себе си някакъв непознат хуманоид, което ги хвърля в истинска паника. Впоследствие те разказват също така, че получават много силно главоболие и гадене, след като се докосват до мистериозните останки на съществото.

izvanzemen

На мястото на катастрофата пристига малко след това и екип от Технологичния институт на Мерида, които оглеждат внимателно останките, за които мексиканците твърдят, че принадлежат на непознато хуманоидно същество, но в крайна сметка заявяват, че те много повече приличат на парчета от паднал метеорит или на космически боклук. Те отнасят находката със себе си в института, където да я подложат на по-задълбочен анализ.

Това не е първият случай, когато мексиканци съобщават за извънземни същества. Археолози се натъкват през декември миналата година на странно погребение на 25 души с деформирани черепи, което кара някои от тях да предположат, че това са останки на мистериозни същества от други светове.

Източник:chudesa.net