Никой не може да повярва на това, което излезе на бял свят

Шокираща истина за първата съквартирантка, напуснала Къщата на Вип Брадър, потресе цяла България. Повечето от феновете на блондинката не могат да повярват на новината, но в действителност това е самият факт – колкото и да не им харесва на някои.

След вчерашните елиминации, рускинята бе принудена на напусне риалитито, тъй като не получи очакваната подкрепа от зрителите. Мъжете не скриха разочарованието си, че една от най-красивите и атрактивни жени в предаването повече няма да радва очите им.

Еделвайс обаче прие значително по-спокойно и нормално нещата. Нещо повече – днес, в предаването “На кафе” по Нова телевизия, тя хвърли страшна бомба, главно за силния пол. Еделвайс разкри, че видиш ли, била… моногамна. Невероятно, но факт!edel

Който беше потвърден и от съпруга й Алекс Ломски. Двамата бяха на гости при Гала и открито признаха, че българите са останали с абсолютно грешна представа за Еделвайс, или Оксана, както е истинското й име.

“Зрителите не ме харесаха, защото предполагаха и чакаха, че ще говоря по-скандални неща, ще се държа неприлично и разюздано. Е, не съм такава! Характерът и ценностната ми система са коренно различни. Нещо повече – ако щете вярвайте, но аз съм моногамна. Вярна съм на мъжа ми. В противен случай нямаше да сме заедно толкова време”, сподели русокосата красавица.

Тя заяви, че преди всичко е актриса и иска хората да гледат на нея като на такава – обикновена и способна актриса.

Връзката й с Алекс била напълно хармонична и стабилна, въпреки че все още намирали начин да направят нещо екстремно, за да си разнообразят ежедневието. Но само дотам…

Източник:razkritia.com