Журналистът дава бизнесмена на съд заради нападението му

Николай Бареков е бил нападнат! Представящият се за бизнесмен Бисер Миланов, по-известен с прякора си Петното, лично е разбил с бухалка два автомобила на журналиста. Екшънът се е разиграл на оживено кръстовище в Студентски град пред очите на стотици свидетели. Съмнителният бизнесмен засякъл автомобилите, които са били с емблемите на ТВ7 и Нюз7 – телевизиите, на които Бареков доскоро беше изпълнителен директор.kola

След като засякъл колите, в които пътувал екипът на предаването “Граждански контрол”, Петното слязъл от джипа си “Ауди” Q7, извадил от багажника си бухалка и започнал да чупи автомобилите. Щетите по тях никак не са малки, а Николай Бареков се закани, че ще съди Миланов заради действията му. Пътниците в двата автомобила пък разказват, че Петното на няколко пъти е засичал колите им преди да се нахвърли с бухалка върху тях.

След хулиганското изпълнение, бизнесменът е отпрашил с джипа си в неизвестна посока. Все още не са известни мотивите за покушението. Припомняме ви, че Бисер Миланов-Петното е на 45 години и е подсъдим по дела за хулиганство. Запознати издават, че на сметката му висят още кражби, трафик на наркотици, побой и шофиране пиян.

Самият той упорито твърди, че е почтен бизнесмен и категорично отрича да е замесен в каквито и да е криминални дела, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com