Водещият не се страхува да се бие и от жълтата преса, само не го натискайте да се жени!

Росен Петров разкри мистерията около „променения” си външен вид!

Журналистът, очаквано, разкри най-голямата загадка около него, в ефира на телевизията, в която работи, но не и в собственото си предаване. Антон Хекимян, който води вместо младата майка Лора Крумова, зададе големия въпрос в ефира на „Тази събота”.

rosen

Отговорът бил очевиден – пострадал от удар, дори не знаел дали някога пак ще изглежда така. За него обаче било важно да си спомня за „случката”. Той не сподели при какъв инцидент е получил травмата, но пък и не изглежда притеснен, че е загубил нещо кой знае какво ценно.Той обаче е суетен в друго отношение – държи да има атлетичен външен вид. За да го поддържа тренира щанги и бокс, но бяга от всякаква химия. Препоръката му била хората от жълтата преса да го избягват по улиците.

 

Последната дама в живота му се казва Карина и е от Шумен. Студентката от НБУ и е по-млада от него с двадесет години, но изглежда, че прави всичко, за да я задържи от любопитните хорски очи.

Винаги искрения Росен петров се запъна на един-единствен въпрос. Било му време да сложи брачния хомот, но и сам не знаел кога ще стане.

Източник:razkritia.com