Световната ни шампионка хвърли в ужас българите

Световната ни шампионка по борба и настояща съквартирантка в Къщата на Вип Брадър Станка Златева хвърли в ужас милиони българи.

Златното момиче на България се изправи пред прага на смъртта. За щастие обаче, кошмарът с нея не се разигра сега, а се е случил преди много години.

Самата Станка разказа на съквартирантите в Къщата как буквално живее втори живот, след като като малка едва не предала Богу дух. Боркинята си била на село при баба и дядо, когато отишла да плува заедно с децата. И за малко не се удавила.stanka

Преживяването било толкова страшно, че Златева никога няма да го забрави. Тя почти видяла смъртта в очите, докато се намирала под водата и се мъчела да изплува. За късмет оттам я измъкнали добри плувци, оказали се на точното място в точното време.

Нейният “рицар спасител” се оказал и комшия на семейството. Станка си спомни за ужаса, докато отпускаше днес в басейна на Къщата.

Фаталната дата, на която се разиграла страшната случка, била 16 август и Станка никога няма да я забрави. Оттогава, та и до ден днешен, Златната гордост на България всяка година си прави курбан.

“Няма нищо случайно. Господ за всеки си има план и обича еднакво и тревичката, и мравката, и слона”, успокои я пък бизнес дамата Ваня Червенкова.

Източник:razkritia.com