Врачката твърди, че Дългия ще си остане вечен ерген

Слави Трифонов ще си остане ерген. Въпреки предсказанията на някои „ясновидци”, които виждат, че той ще мине под венчило, аз не виждам такова нещо. Не виждам официален брак и за Бойко Борисов” – твърди в интервю за „Уикенд” ясновидката Елена.
„Финансовата криза, за която толкова често всички ме питат, ще отшуми постепенно едва след няколко години – до 2018-а. Следващата 2014 г. ще е прецедент, защото няма да има нито едно мафиотско или политическо убийство. slaviЗатова пък ще има природни катаклизми като наводнения и земетресения, но не виждам нищо фатално” – смята врачката.

„Протестите ще продължат, но и правителството ще продължи да работи.Кабинетът няма да падне нито заради протестите, нито заради бежанците, които ще стават все повече и повече. Виждам още поне година и половина живот на новото правителство” – предвижда ясновидката Елена.
Бойко Борисов ще се върне във властта, но не като премиер. Едва през 2015 г. той пак ще е в управлението на страната, но в коалиция. Сега той учи кармичните си уроци и си вади поуки от грешките. Следващите 10 месеца ще са му критични” – споделя ясновидката Елена. За Ахмед Доган тя предвижда, че ще се махне от страната и ще се оттегли в чужбина, където ще изнася лекции.

Източник:razkritia.com